Levert albarius ook pleister en gyproc aan huis voor DHZ?

vraag:

Kan albarius materialen zoals pleister, gyprocplaten en dergelijke thuis leveren als ik bepaalde werken zelf wil uitvoeren?

antwoord:

In principe is albarius een aannemer die werken uitvoert en geen bouwhandel. Rondrijden om pleister- en gyprocmaterialen thuis te leveren doen we dus eigenlijk niet.

Wat albarius wel af en toe doet, is het meebrengen van grote of zware materialen van bij de bouwhandel voor bouwheren/DHZ waar we werken. Bijvoorbeeld iemand die zelf een gyprocplafond wil hangen, maar die de platen, profielen en isolatie niet in z’n auto krijgt. Albarius passeert toch meermaals per week in een bouwhandel en kan het dus makkelijk meebrengen. Albarius rekent daarvoor wel een kleine meerprijs voor de tijd die hij bezig is met laden en lossen.

Maar dan moet u er zelf niet mee zeulen, blijft uw auto proper en wint u veel tijd voor als u in het weekend zelf aan de slag gaat…

In de reeks “question and answer” overloopt albarius een heleboel praktische vragen die hij in de loop van de jaren kreeg vanwege bouwheren & DHZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *