Plaatsen van gyproc in een vide bij uitbreiding van een stadswoning.

Gyproc geplaatst in een vide: detailfoto.

Bij de uitbreiding van een stadswoning werd een nieuwe achterbouw geplaatst met bovenaan een vide voor veel lichtinval. Deze werd volledig afgewerkt met gyproc.

Deze stadswoning werd achteraan afgewerkt met een hoge glazen wand waardoor op de eerste verdieping een vide ontstond die veel licht liet binnenvallen. Ook vanwege de lichtkoepel in het plafond.

De zijwanden, het plafond en de lichtkoepel werden uitgewerkt met gyproc. Voor de wanden werd als basis een gegalvaniseerd latwerk Metalstud genomen, voor de plafonds Plagyp-S. Vanwege de stalen poutrels werd het plafond gemaakt in verschillende niveau’s. Daarover kwam een enkele beplating gyproc aba 12,5 mm.

Het geheel werd schilderklaar afgewerkt op kwaliteitsniveau Q2.

Vide in een ruwbouw die klaat staat om gyproc te plaatsen en te pleisteren.

Vide, afgewerkt met gyproc

Vragen/opmerkingen? Reageer hier.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *