Badkamer afgewerkt met gyproc, schilderklaar opgeleverd.

Badkamer met groene gyproc, schilderklaar afgewerkt op kwaliteitsniveau Q2.

Een zolderkamer ombouwen tot badkamer. Afgewerkt met gyproc, schilderklaar opgeleverd. “We willen absoluut direct beginnen schilderen als u weg bent, zonder nog eerst te moeten schuren en plamuren”. Dat was, kort gesteld, de opdracht bij dit project.

Daarbij kwam dat alle leidingen voor aanvoer en afvoer in opbouw lagen en er dus voor alle muren een voorzetwand moest komen. Uiteraard werd daar van geprofiteerd om langs de muur met de buren nog extra geluidsisolatie aan te brengen. Dakisolatie in het schuine dak was voorafgaand geplaatst door de eigenaar.

De wanden werden voorzien van een metalstud voorzetwand en de schuine dakkanten en plafonds kregen een plagyp-S latwerk mee. Daarover een enkele groene gyproc wr plaat 12,5 mm. Onder de raam kwam een kleine uitbouw met extra versteviging om de centrale verwarming op te hangen.

Omdat de eigenaars achteraf niet meer wilden schuren en plamuren, werd het geheel schilderklaar opgeleverd op kwaliteitsniveau Q4. Dat wil zeggen dat heel de oppervlakte van wanden en plafonds volledig werd uitgesmeerd op een mm dikte en daarna door albarius werd afgeschuurd en ontstoft.

Zolderkamer met isolatie in het schuine dak, staat klaar om af te werken met gyproc.

Badkamer met gyproc, schilderklaar afgewerkt op niveau Q4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *